IT-ylläpitäjä – Tule meille työkaveriksi!

Tiina Koutajoki Uutiset, Yleinen

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja ainutlaatuisen ympäristön, joka nopeatempoisena ja muuttuvana haastaa osaamisesi, mutta toisaalta tarjoaa sinulle vapautta ja tilaa sekä mahdollisuuden kasvaa asiantuntijana.

IT-ylläpitäjänä tehtäviäsi ovat FinnHEMSin hallinnoiman oman IT-infran ylläpito, kehitys- ja testaustoimet sekä jatkuvan toimivuuden ja tietoturvallisuuden varmistaminen yhdessä muiden asiantuntijoidemme kanssa. FinnHEMSin ICT-yksikkö ylläpitää sekä hallinnoi kuuden lääkärihelikopteritukikohdan sekä kahden hallinnon toimipisteen tietoverkkoja, operatiivisia palveluita sekä niiden välisiä verkkoyhteyksiä. Lisähaasteena tiimillä on yhä mobiilimmaksi muuttuva tietotekninen toimintaympäristö, jossa kenttäjohto- sekä muiden operatiivisten järjestelmien toiminnot viedään maayksiköihin ja helikoptereihin. IT-ylläpitäjänä pääset näköalapaikalle ylläpitämään sekä kehittämään kriittisten ensihoitopalveluiden toimintaa osana aktiivista ICT-tiimiä.

Lisätietoa tehtävistäsi sekä meidän vaatimuksistamme löydät täältä: https://rainmaker.fi/tyopaikka/it-yllapitaja-finnhems-oy-vantaa/ 

Lähetä hakemuksesi viimeistään 11.2.2017.  Lisätietoja antaa Marko Alakangas 29.1.2018 klo 13.00 – 16.00 sekä 5.2.2018 klo 13.00-16.00 numerosta 029 300 5009.

Hakeminen

Paikan hakeminen tapahtuu kahdessa vaiheessa. Käy ensin osoittamassa kykysi käyttää komentoriviä ja SSH:n perusominaisuuksia osoitteessa http://rekry.finnhems.fi.Tämän jälkeen hae työpaikkaa sivustolla rainmaker.fi.