Valtakunnallinen ensihoidon tutkimusseminaari tulee taas – EH Seminaari 2018

Tiina Koutajoki Uutiset, Yleinen

FinnHEMS tutkimus- ja kehitysyksikkö järjestää valtakunnallisen ensihoidon tutkimusseminaarin 20.11.2018.  Seminaariin ovat tervetulleita kaikki ensihoidon tutkimusta tekevät ja siitä kiinnostuneet ammatista sekä aikaisemmasta tutkimustaustasta riippumatta.

Vuonna 2017 ensimmäisen kerran järjestetty valtakunnallinen ensihoidon tutkimusseminaari sai runsaasti positiivista palautetta. Palautteen perusteella FinnHEMS tutkimus- ja kehitysyksikkö järjestää EH Seminaarin toisena vuonna peräkkäin marraskuun 20. päivänä Helsingin Meilahdessa.

Seminaarin tavoitteena on tuoda yhteen eri puolilla maata ensihoidon tutkimusta tekeviä ja siitä kiinnostuneita ammatista sekä aikaisemmasta tutkimuskokemuksesta riippumatta merkityksellisen ajatuksenvaihdon ja verkostoitumisen merkeissä.

Seminaarin ohjelma tarkentuu kesän aikana. Luvassa on jälleen sekä kansainvälisiä että kotimaisia luennoitsijoita, ajankohtaisia tutkimuksia ja toivottua pienryhmätyöskentelyä.

Abstraktikutsu

Seminaarin ohjelmaan kutsutaan ehdotuksia ensihoidon tutkimusprojektien ja kehityshankkeiden esittelyistä. Tervetulleita ovat yhtä lailla käynnistyvät / käynnissä olevat tutkimukset, kehityshankkeet kuin tutkimustuloksetkin.

Tarkemmat ohjeet abstraktien lähettämiseen: https://finnhems.fi/eh-seminaari-2018/

Lisätietoja tapahtumasta: projektipäällikkö Anna Olkinuora, FinnHEMS tutkimus- ja kehitysyksikkö, anna.olkinuora@finnhems.fi.