HAKU PÄÄTTYNYT: Etsimme kasvavaan joukkoomme sinua, IT-ylläpitäjä

Tiina Koutajoki Ajankohtaista

Mahdollistat (elin)tärkeän toiminnan ylläpitämällä ja hallinnoimalla kuuden lääkärihelikopteritukikohdan sekä kahden hallinnon toimipisteen tietoverkkoja, operatiivisia palveluita sekä niiden välisiä verkkoyhteyksiä. Edesautat osaltasi kriittisten ensihoitopalveluiden toimintaa myös kehitys- ja testaustoimilla ja tietoturvan varmistamisella.

Toiminnan ainutlaatuisuuden lisäksi haastetta työhön tuo yhä mobiilimmaksi muuttuva tietotekninen toimintaympäristö, jossa kenttäjohto-  sekä muiden operatiivisten järjestelmien toiminnot viedään maayksiköihin ja helikoptereihin. Toimistomme sijaitsee Helsinki-Vantaan lentoaseman välittömässä läheisyydessä WTC-rakennuksessa hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Mistä päiväsi koostuvat?
 • Palvelinympäristöjen ylläpito
  • Virtualisointiympäristön ylläpitotehtävät
  • Windows / Linux palvelinympäristöjen sekä ohjelmistojen ylläpito
 • MAC/IOS ja Windows loppukäyttäjätuki
 • Säännölliset käynnit FinnHEMSin lääkärihelikopteritukikohdissa ympäri Suomen
  • Tukikohdan henkilöstön auttaminen tietoteknisissä asioissa tarvittaessa
  • Tukikohdan IT-laitteistojen asennus ja ylläpitotehtävät
Mistä on tuleva kollegamme tehty?

Ensisijaisia ovat yhteistyökyvyt: tiimihenkisyys, asiakaslähtöisyys ja ratkaisukeskeisyys. Et käynnisty pelkällä tiketin vastaanottamisella, vaan olet toimeen tarttuva ja oma-aloitteinen. Pystyt tarttumaan tarvittaessa myös fyysisiin työkaluihin. Sinulla on jo jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä.

2011 alkaneessa toiminnassa on vielä oma start-up-henkisyys, ja se vaatii myös kykyä sopeutua muuttuvaan ja nopeatempoiseen ympäristöön sekä tehdä itsenäisiä päätöksiä ongelmatilanteissa. Toisaalta se tuo mukanaan myös vapautta ja tilaa. Päiväsi eivät kuitenkaan juurikaan veny, vaan arvostamme työn ja vapaan tasapainoa.

Lisätietoja antaa Teemu Tiainen 14.8.2018 klo 12.00 – 15.00 sekä 21.8.2018 klo 12.00 – 15.00 numerosta 029- 300 5016. sähköpostitse osoitteesta teemu.tiainen(at)finnhems.fi

Hakeminen

Paikan hakeminen tapahtuu kahdessa vaiheessa. Käy ensin osoittamassa kykysi käyttää komentoriviä ja SSH:n perusominaisuuksia osoitteessa http://rekry.finnhems.fi. Tämän jälkeen täytä hakemuksesi sekä ansioluettelosi tästä 24.8.2018 mennessä.

 

FinnHEMS Oy on valtakunnallinen lääkärihelikopteritoiminnan hallinnointiyksikkö, jonka omistavat yhtä suurin osuuksin Suomen viisi yliopistollista sairaanhoitopiiriä. FinnHEMS on voittoa tavoittelematon yhtiö. Suomessa toimii kuusi FinnHEMS tukikohtaa: Vantaalla, Turussa, Tampereella, Oulussa, Kuopiossa ja Rovaniemellä. Kuudesta tukikohdasta tavoitetaan 30 minuutin sisällä 70 % kaikista suomalaisista.