Rekry: haemme HR-päällikköä

HR-päällikkö, oletko valmis muutokseen? Niin mekin. Olemme mielenkiintoisella matkalla, jonka aikana lääkärihelikopteritoimintaa hallinnoivasta organisaatiosta kasvaa oman lentotoiminnan myötä yli sadan hengen operatiivinen toimija.

Tule luotsaamaan organisaatiotamme kohti muutosmatkamme seuraavia etappeja. Luvassa runsaasti tekemistä ja ajoittaista luomisen tuskaa, mutta myös osaamistasi arvostavat ja hyväntahtoiset työkaverit sekä ainutlaatuinen ja merkityksellinen toimiala. Henkilöstöpäällikkönä toimit organisaation johtoryhmässä ja saat vastuullesi HR-toiminnot kokonaisuudessaan. Pääset rakentamaan FinnHEMSin tulevaisuuden toimintaa palvelevat HR-prosessit ja vastaat niiden kehittämisestä muuttuvien tarpeiden mukaisesti. Vastuullasi on siis paljon ja saat olla luomassa uutta.

Työyhteisön kehittäminen, esimiestyön puitteiden vahvistaminen ja uudenlaisen organisaatiokulttuurin luominen ovat avainasioita työpöydälläsi. Kokonaisuuteen kuuluu rekrytointi, osaamisen kehittäminen, työterveyshuolto, työhyvinvointi ja palkitsemisasiat. Luonnollisesti huolehdit lakisääteisistä henkilöstöhallinnon asioista ja toimit esimiesten tukena henkilöstö- ja työsuhdeasioissa. Yhdessä yhtiön viestinnän kanssa vastaat sisäisen ja ulkoisen työnantajamielikuvan kehittämisestä. FinnHEMSin organisaatiossa olet ainoa HR-toiminnon edustaja ja teet yhteistyötä ulkoisten palvelukumppaneiden kanssa.

Tehtävä on sinua varten, jos haluat olla luomassa uutta ja vaikuttamassa asioihin. Olet vahva HR-ammattilainen ja sinulla on näkemystä ja kokemusta, josta ammentaa tässä keskeisessä roolissa. Laajasta tehtäväkentästä vastaaminen edellyttää rautaista otetta, itsenäisyyttä ja kykyä viedä asioita eteenpäin määrätietoisesti. HR-järjestelmien tunteminen on etu. Teet työtäsi sitoutuneesti ja sydämellä, kuten koko FinnHEMSin tiimi.

Edellä mainitun lisäksi edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja hyvää englannin kielen taitoa. 

Toimitilat sijaitsevat Vantaalla lentokentän välittömässä läheisyydessä.

Voit hakea tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja CV:si su 20.12.2020 mennessä osoitteessa https://www.eezypersonnel.fi/avoimet-tyopaikat/. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana, joten toivomme kuulevamme Sinusta pian!

Lisätietoja saat Eezy Personnelin rekrytointikonsultti Heidi Tuomikorvelta p. 043 824 32 61. Hakuaika on 4.–20. joulukuuta 2020.