Rekry: Koulutuskoordinaattori / Back office -työntekijä lääkärihelikopteritoimintaan

Haemme aikaansaavaa tiimipelaajaa koordinoimaan lentävän henkilöstön koulutuksia. Tuet täsmällistä koulutusten suunnittelua ja toteuttamista osana koulutustiimiä. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä koko lentotoimintaorganisaation kanssa. 

Tehtäviisi kuuluu muun muassa:

  • Simulaattorivaraukset
  • Matka- ja hotellivaraukset
  • Muutosten hallinta ja uudelleenjärjestely
  • Ulkopuolisten koulutusten koordinointi
  • Yhteydenpito ja tiedon jakaminen organisaatiossa
  • Koulutusten ja kelpuutuksien kirjaaminen Flightplan-järjestelmään
  • Euronav-karttojen päivitykset
  • Työvuorosuunnittelu ja säännöllisten koulutusten resurssien ja ajankohtien varaaminen
  • Koulutuskalenterin ylläpito

Toivomme, että olet työskennellyt ilmailumääräysten parissa. Kokemus koulutussuunnittelusta katsotaan eduksesi. Tehtävän hoitaminen edellyttää erinomaista suomen kielen taitoa ja hyvää kirjallista englannin kielen taitoa. Hyvä organisointikyky, tarkkuus ja IT-taidot auttavat sinua menestymään tehtävässä. Kohtaamme paljon muutoksia ja myös sinä pääset työskentelemään niiden parissa, joten proaktiivinen ja oma-aloitteinen ote on eduksi tehtävässä. Työskentely vaihtelee itsenäisistä tehtävistä tiimipelurin rooliin. Toivommekin, että nautit tiimityöstä ja kehität jatkuvasti osaamistasi. Teet työtäsi sitoutuneesti ja sydämellä, kuten koko HEMS-tiimi. Olet valmis tarttumaan monenlaisiin tehtäviin.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja merkityksellisen työpaikan uudistuvassa lääkärihelikopteritoiminnassa. Pääset heti tarttumaan kasvavan organisaation koulutusten koordinointiin ja organisointiin ja kehittämään myös itseäsi. Jatkuva koulutus ja turvallisuusasenteemme kulkevat läpi organisaation. Työskentelet pääasiallisesti toimistollamme lentoaseman alueella Vantaalla, koronatilanteen aiheuttamia etätyösuosituksia noudattaen.

Toivomme, että voisit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian. 

Lisätietoja tehtävästä antavat Petteri Jokinen, p. +358 40 579 1799 ja Juha Ahtola, p. +358 40 011 1123.

Lähetä hakemuksesi henkilöstö- ja HEMS operaatiot -yksikön johtaja Niina Immoselle 30.1.2022 mennessä sähköpostitse osoitteeseen niina.immonen@finnhems.fi. Liitäthän hakemukseesi CV:n palkkatoivomuksen kera.

Valtionyhtiö FinnHEMS Oy vastaa lääkäri- ja lääkintähelikopteritoiminnasta Suomessa. Sen tärkeimpänä tehtävänä on tarjota yhdessä muun ensihoitopalvelun kanssa korkealaatuisia ensihoitolääkärin palveluita äkillisissä ja henkeä uhkaavissa tilanteissa. FinnHEMSillä on kuusi tukikohtaa eri puolilla Suomea. FinnHEMSin omasta lentotoiminnasta vastaa FinnHEMSin tytäryhtiö FinnHEMS Lentopalvelut Oy.