Rekrytointi: H145-ryhmäpäällikkö lääkärihelikopteritoimintaan

Haemme tiimipelaajaa H145-ryhmäpäälliköksi, joka toimii helikopterityypin lentäjien esihenkilönä ja tukee lentotoiminnan johtajaa ja koulutuspäällikköä heidän työssään. Ryhmäpäällikkö suunnittelee ja johtaa H145-lentäjien päivittäistä arkea sekä päivystää itsekin. Tällä hetkellä H145-helikopterityypillä operoidaan Oulun, Rovaniemen ja Kuopion tukikohdissa. Lentäjien ja HCM:ien koulutusten suunnittelu ja organisointi yhdessä koulutusorganisaation kanssa kuuluvat olennaisena osana työhön. Ryhmäpäällikkö osallistuu koko lentotoiminnan pyörittämiseen osana FinnHEMS Lentopalveluiden johtoa ja sijaistaa tarvittaessa lentotoiminnan johtajaa. 

Edellytämme sinulta: 

  • Voimassa olevaa H145-tyyppikelpuutusta ja kattavaa, minimissään määräysmaailman mukaista HEMS-lentokokemusta 
  • Kokemusta HEMS-lentotoiminnasta 
  • Hyvää suomen kielen ja sujuvaa englannin kielen taitoa sekä kykyä tuottaa selkeää tekstiä  
  • Nuhteettomuutta: teetämme valitulle suppean turvallisuusselvityksen

Katsomme eduksesi:

  • Tyyppikouluttajan kelpuutus (TRI) ja/tai tarkastuslentäjän kelpuutus (TRE)
  • Kokemus multi-pilot-toiminnasta 
  • Aiempi lentotoiminnan vastuuhenkilönä toimiminen katsotaan edukses

Toivomme, että koet johtamisen merkityksellisenä ja haluat tukea tiimisi jäseniä siten, että he onnistuvat omissa tehtävissään parhaalla mahdollisella tavalla. Nautit tiimityöstä ja kehität jatkuvasti osaamistasi. Teet työtäsi sitoutuneesti ja sydämellä, kuten koko HEMS-tiimi. Olet valmis tarttumaan monenlaisiin tehtäviin. 

Tarjoamme mielenkiintoisen ja merkityksellisen työpaikan uudistuvassa lääkärihelikopteritoiminnassa. Tehtävä on yhtiössä uusi ja pääset kehittämään toimintaa laajalti aina käsikirjojen kehittämisestä tukikohdan toiminnan ohjaamiseen. Jatkuva koulutuksemme kehittää sinua ammatissasi ja tiimipelaajana. Turvallisuusasenteemme kulkee läpi organisaation ja pidämme lentoturvallisuutta toiminnan ehdottomana kulmakivenä.  

Lähetä hakemuksesi henkilöstö- ja HEMS operaatiot -yksikön johtaja Niina Immoselle 14.11.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen niina.immonen@finnhems.fi.  

Liitäthän hakemukseesi CV:n sekä kopiot lupakirjoista ja kelpuutuksista. Toivomme, että voisit aloittaa mahdollisimman pian. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Juha Ahtola, FinnHEMS Lentopalvelut Oy, puh. +358 400 111 123.