Rekrytointi: Haemme koulutuspäällikköä

Haemme aikaansaavaa tiimipelaajaa koulutuspäälliköksi. Vastaat roolisi mukaisesti koulutustoiminnasta, mutta tukenasi on koko koulutus- ja lentotoimintaorganisaatio, jossa tehtäviä hoidetaan tiiviissä yhteistyössä. Koulutusorganisaatiossa lähimpinä tiimissä toimivat mm. tyyppikohtaiset päälennonopettajat sekä koulutuskoordinaattori. 

Vastuullasi on lentävän henkilöstön koulutusten kokonaisuuden arviointi ja valvonta EASA-asetusten ja lentotoiminnan manuaalien määräysten mukaisesti sekä henkilöstön osaamisen ylläpitäminen uusimpien operatiivisten menettelytapojen mukaisesti.  

Osallistut turvallisuusstandardien ja tehokkuuden kehittämiseen koulutuksessa ja operatiivisessa toiminnassa sekä tarvittaessa sisäisiin tarkastuksiin ja auditointeihin. Oleellisena osana tehtävään kuuluvat myös tapahtumien raportointi ja korjaavien toimenpiteiden kirjaaminen sekä muiden johtamisjärjestelmässä määriteltyjen päätösten toteuttaminen.

Edellytämme sinulta:

  • Vähintään 5 vuoden työkokemusta ilmailuorganisaatio(i)ssa, josta mielellään 2 vuotta vastaavissa tehtävissä.
  • EASA-asetusten ja kansallisten ilmailua ohjaavien määräysten ja lakien vankkaa tuntemusta
  • Voimassa oleva tai vanhentunut CPL(H)- tai ATPL(H)-lentolupakirja
  • IFR- / NVIS-lentokokemusta
  • Sujuvaa englannin kielen taitoa sekä kykyä tuottaa selkeää tekstiä mm. lentotoimintakäsikirjoihin englanniksi
  • Nuhteettomuutta: teetämme valitulle suppean turvallisuusselvityksen

Katsomme eduksesi:

  • HEMS-lentotoiminnan kokemuksen
  • Hyvät suhteet alan toimijoihin ja erinomaisen kyvyn toimia yhteyshenkilönä viranomaisiin
  • Hyvän suomen kielen taidon 

Toivomme, että koet vastuutehtävän merkityksellisenä ja haluat tukea kollegoitasi siten, että he onnistuvat omissa tehtävissään parhaalla mahdollisella tavalla. Toivomme, että nautit tiimityöstä ja kehität jatkuvasti osaamistasi. Teet työtäsi sitoutuneesti ja sydämellä, kuten koko HEMS-tiimi. Olet valmis tarttumaan monenlaisiin tehtäviin.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja merkityksellisen työpaikan uudistuvassa lääkärihelikopteritoiminnassa. Pääset heti kehittämään koulutusjärjestelmää sekä -menetelmiä. Jatkuva koulutuksemme kehittää myös sinua ammatissasi ja tiimipelaajana. Turvallisuusasenteemme kulkee läpi organisaation ja pidämme lentoturvallisuutta toiminnan ehdottomana kulmakivenä.

Toivomme, että voisit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian. Ennen tehtävän vastaanottamista henkilön tulee saada ilmailuviranomaisen hyväksyntä rooliin. 

Lisätietoja tehtävästä antavat vastuullinen johtaja Jari Huhtinen, puh. +358 40 720 9921 tai koulutuspäällikkö Kim Suuronen, +358 40 969 3566. 

Lähetä hakemuksesi henkilöstö- ja HEMS operaatiot -yksikön johtaja Niina Immoselle 10.3.2023 mennessä sähköpostitse osoitteeseen niina.immonen@finnhems.fi. Liitäthän hakemukseesi CV:n sekä kopiot mahdollisista lupakirjoista ja kelpuutuksista.