Rekrytointi: huoltopäällikkö

Haemme FinnHEMS Lentopalveluihin Vantaalle osaavaa huoltopäällikköä huolehtimaan helikopterikalustomme jatkuvasta lentokelpoisuudesta.

Huoltopäällikkönä laadit huolto-ohjelmat ja valmistelet, seuraat ja vastanotat huollot. Seuraat ja implementoit lentokelpoisuusmääräyksiä ja valmistajien huoltotiedotteita (mm. ASB, SB, SIN, IN) sekä teet/osallistut lentokelpoisuustarkasteluihin. Huollon tietojärjestelmien kehittäminen ja ylläpito on osa toimenkuvaasi. Toimit huoltosopimuskumppaneiden ja viranomaisten yhteyshenkilönä. Huoltopäällikkönä raportoit huoltotoiminnan johtajalle ja toimit hänen sijaisenaan. 

Edellytämme sinulta: 

  • Soveltuvaa teknillistä tutkintoa (insinööri tai muu) tai lentoliikenteen huoltotoiminnan teknistä pätevyyttä (helikopterimekaanikon lupakirja)  
  • Vähintään 5 vuoden soveltuvaa työkokemusta, josta vähintään 2 vuotta lentoliikenteessä lentokelpoisuuden hallintaan liittyvissä tehtävissä   
  • Kokemusta lentokelpoisuustarkastuksista 
  • Tuntemusta EC135- ja H145-helikoptereiden tekniikasta ja jatkuvan lentokelpoisuuden vaatimuksista 
  • Tuntemusta ylläpidon menetelmistä, kokemusta ja osaamista lentotoiminnan turvallisuusstandardeista ja turvallisista toimintatavoista 
  • Tuntemusta lentotoimintalupaan liittyvistä operatiivisista määrityksistä, toimintaprosesseista, vaatimuksista ja säätelystä 
  • Human Factor -periaatteiden ja turvallisuusjohtamisen tuntemusta 
  • Englannin kielen taitoa 

Teet työtäsi sitoutuneesti ja sydämellä, kuten koko HEMS-tiimi. Sinulle on mieluisaa työskennellä sekä itsenäisesti että tiimissä. Haluat kehittyä tehtävässäsi ja kehitätkin jatkuvasti osaamistasi. 

Tarjoamme mielenkiintoisen ja merkityksellisen työpaikan uudistuvassa lääkärihelikopteritoiminnassa. Jatkuva koulutuksemme kehittää sinua ammatissasi ja tiimipelaajana. Turvallisuusasenteemme kulkee läpi organisaation ja pidämme lentoturvallisuutta toiminnan ehdottomana kulmakivenä.  

Lähetä hakemuksesi henkilöstö- ja HEMS operaatiot -yksikön johtaja Niina Immoselle 2.7.2021  mennessä sähköpostitse osoitteeseen niina.immonen@finnhems.fi. Liitäthän hakemukseesi CV:n. Toivomme, että voisit aloittaa mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antavat FinnHEMS Lentopalveluiden huoltotoiminnan johtaja Tony Ellonen puh. +358 40 770 6222  ja toimitusjohtaja Kenneth Krogius puh. +358 400 607 088.