Rekrytointi: koulutuspäällikkö lääkärihelikopteritoimintaan

Haemme aikaansaavaa tiimipelaajaa koulutuspäälliköksi organisoimaan lentävän henkilöstön koulutuksia ja tarkastuslentoja. Vastaat roolisi mukaisesti koulutustoiminnasta itsenäisesti, mutta tukenasi on koko lentotoimintaorganisaatio, jossa tehtäviä hoidetaan tiiviissä yhteistyössä.  

Vastuullasi on lentävän henkilöstön koulutusten ja tarkastuslentojen suunnittelu EASA-asetusten ja lentotoiminnan manuaalien määräysten mukaisesti ja henkilöstön osaamisen ylläpitäminen uusimpien operatiivisten menettelytapojen mukaisesti.  

Osallistut turvallisuusstandardien ja tehokkuuden kehittämiseen koulutuksessa ja operatiivisessa toiminnassa sekä osallistut tarvittaessa sisäisiin tarkastuksiin ja auditointeihin. Oleellisena osana tehtävään kuuluvat myös tapahtumien raportointi ja korjaavien toimenpiteiden kirjaaminen sekä muiden johtamisjärjestelmässä määriteltyjen päätösten toteuttaminen.

Edellytämme sinulta: 

  • Vähintään 5 vuoden työkokemusta ilmailuorganisaatio(i)ssa, josta mielellään 2 vuotta vastaavissa tehtävissä. 
  • EASA-asetusten ja kansallisten ilmailua ohjaavien määräysten ja lakien vankkaa tuntemusta 
  • Voimassa oleva tai vanhentunut CPL(H)- tai ATPL(H)-lentolupakirja 
  • Sujuvaa englannin kielen taitoa sekä kykyä tuottaa selkeää tekstiä mm. lentotoimintakäsikirjoihin englanniksi 
  • Nuhteettomuutta: teetämme valitulle suppean turvallisuusselvityksen 

Katsomme eduksesi: 

  • Voimassa olevan EC135- ja/tai H145-tyyppikelpuutuksen sekä TRI- ja TRE-kelpuutuksen 
  • IFR-lentokokemuksen 
  • HEMS-lentotoiminnan kokemuksen  
  • Hyvät suhteet alan toimijoihin ja erinomaisen kyvyn toimia yhteyshenkilönä viranomaisiin 
  • Hyvän suomen kielen taidon  

Toivomme, että koet vastuutehtävän merkityksellisenä ja haluat tukea kollegoitasi siten, että he onnistuvat omissa tehtävissään parhaalla mahdollisella tavalla. Toivomme, että nautit tiimityöstä ja kehität jatkuvasti osaamistasi. Teet työtäsi sitoutuneesti ja sydämellä, kuten koko HEMS-tiimi. Olet valmis tarttumaan monenlaisiin tehtäviin. 

Tarjoamme mielenkiintoisen ja merkityksellisen työpaikan uudistuvassa lääkärihelikopteritoiminnassa. Pääset heti kehittämään koulutusten suunnittelua ja organisointia. Jatkuva koulutuksemme kehittää myös sinua ammatissasi ja tiimipelaajana. Turvallisuusasenteemme kulkee läpi organisaation ja pidämme lentoturvallisuutta toiminnan ehdottomana kulmakivenä. 

Toivomme, että voisit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian. Ennen tehtävän vastaanottamista muutoksen tulee saada ilmailuviranomaisen hyväksyntä.  

Lisätietoja tehtävästä antavat Petteri Jokinen, FinnHEMS Lentopalvelut Oy, +358 40 579 1799 ja Jari Huhtinen, FinnHEMS Oy, puh. +358 40 720 9921. 

Lähetä hakemuksesi henkilöstö- ja HEMS operaatiot -yksikön johtaja Niina Immoselle 14.11.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen niina.immonen@finnhems.fi. Liitäthän hakemukseesi CV:n sekä kopiot mahdollisista lupakirjoista ja kelpuutuksista.  

Valtionyhtiö FinnHEMS Oy vastaa lääkärihelikopteritoiminnasta Suomessa. Sen tärkeimpänä tehtävänä on tarjota yhdessä muun ensihoitopalvelun kanssa korkealaatuisia ensihoitolääkärin palveluita äkillisissä ja henkeä uhkaavissa tilanteissa. FinnHEMSillä on kuusi tukikohtaa eri puolilla Suomea. Kolmen eteläisen tukikohdan lentotoiminnasta vastaa tytäryhtiömme FinnHEMS Lentopalvelut Oy. Oma lentotoimintamme laajenee helmikuussa 2022 kattamaan myös kolme pohjoista tukikohtaa eli Oulun, Rovaniemen ja Kuopion tukikohdat. Lisäksi lähivuosina Suomeen on määrä perustaa kaksi uutta lääkärihelikopteritukikohtaa.