Rekrytointi: ryhmäpäällikkö lääkärihelikopteri- eli HEMS-toimintaan

Haemme tiimipelaajaa H145-ryhmäpäälliköksi, joka toimii H145-helikopterilentäjien esihenkilönä ja lentotoiminnan johtajan sijaisena. Ryhmäpäällikkö suunnittelee ja johtaa lentäjien päivittäistä arkea sekä päivystää itsekin. Lentäjien ja HCM:ien koulutusten suunnittelu ja organisointi yhdessä koulutusorganisaation kanssa kuuluvat olennaisena osana työhön. Ryhmäpäällikkö osallistuu koko lentotoiminnan pyörittämiseen osana FinnHEMS Lentopalveluiden johtoa.

Edellytämme sinulta:

  • H145-tyyppikelpuutusta ja kattavaa, minimissään määräysmaailman mukaista HEMS-lentokokemusta
  • Tyyppikouluttajan kelpuutusta (TRI)
  • Tarkastuslentäjän kelpuutus (TRE) katsotaan eduksesi
  • Kokemus single-pilot ja multi-pilot-toiminnasta katsotaan eduksesi
  • Aiempi lentotoiminnan vastuuhenkilönä toimiminen katsotaan eduksesi
  • Johtamiskokemusta
  • Hyvää suomen kielen ja sujuvaa englannin kielen taitoa sekä kykyä tuottaa selkeää tekstiä 
  • Nuhteettomuutta (teetämme valitulle suppean turvallisuusselvityksen)

Toivomme, että koet johtamisen merkityksellisenä ja haluat tukea tiimisi jäseniä siten, että he onnistuvat omissa tehtävissään parhaalla mahdollisella tavalla. Nautit tiimityöstä ja kehität jatkuvasti osaamistasi. Teet työtäsi sitoutuneesti ja sydämellä, kuten koko HEMS-tiimi. Olet valmis tarttumaan monenlaisiin tehtäviin.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja merkityksellisen työpaikan uudistuvassa lääkärihelikopteritoiminnassa. Tehtävä on yhtiössä uusi ja pääset kehittämään toimintaa laajalti käsikirjojen sisällön tuottamisesta tukikohdan toiminnan ohjaamiseen. Jatkuva koulutuksemme kehittää sinua ammatissasi ja tiimipelaajana. Turvallisuusasenteemme kulkee läpi organisaation ja pidämme lentoturvallisuutta toiminnan ehdottomana kulmakivenä. 

Lähetä hakemuksesi henkilöstö- ja HEMS operaatiot -yksikön johtaja Niina Immoselle 13.6.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen niina.immonen@finnhems.fi. Liitäthän hakemukseesi CV:n sekä kopiot lupakirjoista ja kelpuutuksista. Toivomme, että voisit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antavat FinnHEMS Lentopalveluiden lentotoiminnan johtaja Jouni Romppanen puh. +358 40 500 4887 ja toimitusjohtaja Kenneth Krogius puh. +358 400 607 088.

Valtionyhtiö FinnHEMS Oy vastaa lääkärihelikopteritoiminnasta Suomessa. Sen tärkeimpänä tehtävänä on tarjota yhdessä muun ensihoitopalvelun kanssa korkealaatuisia ensihoitolääkärin palveluita äkillisissä ja henkeä uhkaavissa tilanteissa. FinnHEMSillä on kuusi tukikohtaa eri puolilla Suomea. Kolmen eteläisen tukikohdan lentotoiminnasta vastaa tytäryhtiömme FinnHEMS Lentopalvelut Oy. Oma lentotoimintamme laajenee helmikuussa 2022 kattamaan myös kolme pohjoista tukikohtaa eli Oulun, Rovaniemen ja Kuopion tukikohdat. Lisäksi lähivuosina Suomeen on määrä perustaa kaksi uutta lääkärihelikopteritukikohtaa.