Seinäjoen lääkärihelikopteritukikohdan urakkakilpailutus käynnistyi

Lääkärihelikopteriyhtiö FinnHEMS on aloittanut urakoitsijakilpailutuksen lääkärihelikopteritukikohdan rakentamiseksi Seinäjoelle. Uuden tukikohdan on määrä olla valmis kesällä 2022. 

Perustamishanketta viedään eteenpäin yhdessä Etelä-Pohjanmaan ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirien kanssa. Tukikohdan toiminta pyritään aloittamaan loppuvuodesta 2022.

Rakennuspaikka sijaitsee Rengonharjun lentokentän alueella Ilmajoella. Tukikohdan kerrosala on kaikkiaan reilut 1 000 m2, josta hallinto-, majoitus-, opetus- ja sosiaalitilat ovat noin 660 m2, ja helikopteri- ja ajoneuvohalli palvelu- ja huoltotiloineen noin 380 m2. Kilpailutuksen kohteena on rakennusurakka kokonaisuutena. Helikopterilavetti, kalusteet ja kulunvalvonta kilpailutetaan erikseen.

– Rakennuslupa sai lainvoiman maaliskuussa. Urakoitsijavalinnan jälkeen rakennustyöt pyritään aloittamaan heinäkuussa, ja tukikohdan on määrä valmistua kesällä 2022, kertoo urakasta vastaava kiinteistöpäällikkö Kimmo Pendolin FinnHEMSiltä.

Kilpailutusasiakirjat ovat saatavilla julkisten hankintojen Hilma-ilmoituskanavan kautta. Avoimena hankintamenettelynä toteutettavan kilpailutuksen urakkatarjousten määräaika on 14.6.2021 klo 10. Valintaperusteena on kokonaistaloudellisesti edullisin tarjous.

Lisätietoja:

Tiina Koutajoki, viestintäpäällikkö, FinnHEMS Oy, tiina.koutajoki@finnhems.fi, p. 0400 415 635