Rekrytointi: kokenut HEMS-helikopterilentäjä

Haemme päällikkötason helikopterilentäjää (PIC) lääkärihelikopteri- eli HEMS-toimintaan.

Odotamme hakijalta:

  • Voimassa oleva CPL (H) tai ATPL (H) -lupakirja
  • Voimassa oleva Medical 1 -kelpoisuus
  • Vähintään 1000 tuntia päällikkökokemusta helikopterissa
  • Vähintään 50 tuntia päällikkötason yölentokokemusta helikopterilla, joista enintään 30 tuntia hyväksytyllä koulutussimulaattorilla (FSTD) yöolosuhteissa
  • Yhden ohjaajan IFR-kelpuutus monimoottoriselle helikopterille ja vähintään 50 tuntia IFR-lentoja, joista enimmillään 25 tuntia voi olla lennetty hyväksytyllä koulutussimulaattorilla (FSTD) IFR lento-operaatiossa.
  • Hyvä suomen kielen ja sujuva englannin kielen taito
  • Nuhteettomuus (teetämme suppean turvallisuusselvityksen)

Helikopterilentäjä kuuluu moniammatilliseen HEMS-tiimiin ja toivomme, että nautit tiimityöstä. Kehität jatkuvasti osaamistasi. Teet työtäsi sitoutuneesti ja sydämellä, kuten koko HEMS-tiimi. Olet valmis tarttumaan monenlaisiin tehtäviin ja haluat auttaa muita tiimin jäseniä tukikohdassa ja hälytystehtävillä kykyjesi mukaan. 

Tarjoamme mielenkiintoisen ja merkityksellisen työpaikan uudistuvassa lääkärihelikopteritoiminnassa. Jatkuva koulutuksemme kehittää sinua ammatissasi ja tiimipelaajana. Turvallisuusasenteemme kulkee läpi organisaation ja pidämme lentoturvallisuutta toiminnan ehdottomana kulmakivenä.

Lähetä hakemuksesi HR-päällikkö Niina Immoselle 1.6.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen niina.immonen@finnhems.fi

Liitäthän hakemukseesi CV:n (lentokokemuserittely ml. päällikkö-, NVIS-, yö-, monimoottori- ja mittarilennot sekä lennonopettajakokemus) ja kopiot lupakirjoista ja kelpuutuksista.

Lisätietoja tehtävästä antavat palkkaavan FinnHEMS Lentopalvelut Oy:n lentotoiminnan johtaja Jouni Romppanen, p. 040 500 4887 ja toimitusjohtaja Kenneth Krogius, p. 0400 607 088.

Valtionyhtiö FinnHEMS Oy vastaa lääkärihelikopteritoiminnasta Suomessa. Sen tärkeimpänä tehtävänä on tarjota yhdessä muun ensihoitopalvelun kanssa korkealaatuisia ensihoitolääkärin palveluita äkillisissä ja henkeä uhkaavissa tilanteissa. FinnHEMSillä on kuusi tukikohtaa eri puolilla Suomea. FinnHEMSin omasta lentotoiminnasta eteläisissä tukikohdissa Vantaalla, Turussa ja Tampereella vastaa tytäryhtiömme FinnHEMS Lentopalvelut Oy.