Rekrytointi: helikopterilentäjiä HEMS-toimintaan

Valtionyhtiö FinnHEMS vastaa lääkäri- ja lääkintähelikopteritoiminnasta Suomessa. HEMS-toiminta on tiimityötä, jossa lentäjältä edellytetään ammatillisen osaamisen lisäksi hyvää miehistöyhteistyötä eri ammattiryhmien kesken. Kuuden tukikohdan verkosto laajenee ensi vuonna, joten haemme

HELIKOPTERILENTÄJIÄ HEMS-TOIMINTAAN

Odotamme sinulta: 

  • Voimassa oleva CPL(H)- tai ATPL(H)-lupakirja 
  • Voimassa oleva Medical 1 -kelpoisuustodistus 
  • Yhden ohjaajan IFR-kelpuutus monimoottoriselle helikopterille  
  • Hyvä suomen kielen ja sujuva englannin kielen taito 
  • Nuhteettomuus: teetämme valituille suppean turvallisuusselvityksen 

Katsomme eduksesi: 

  • Voimassa olevan EC135- ja/tai H145-tyyppikelpuutuksen 
  • Mittari-, yö- ja NVIS-kokemuksen 

Otamme huomioon myös sellaiset hakijat, joilla ei vielä ole vaadittavia lupakirjoja tai jotka eivät täytä jotain yksittäistä vaatimusta, mutta jotka voivat esittää hyväksyttävän suunnitelman niiden hankkimiseen ensi tilassa.  

Helikopterilentäjä kuuluu moniammatilliseen HEMS-tiimiin ja toivomme, että nautit tiimityöstä. Kehität jatkuvasti osaamistasi. Teet työtäsi sitoutuneesti ja sydämellä, kuten koko HEMS-tiimi. Olet valmis tarttumaan monenlaisiin tehtäviin ja haluat auttaa muita tiimin jäseniä tukikohdassa ja hälytystehtävillä kykyjesi mukaan.  

Tarjoamme mielenkiintoisen ja merkityksellisen työpaikan uudistuvassa lääkärihelikopteritoiminnassa. Jatkuva koulutuksemme kehittää sinua ammatissasi ja tiimipelaajana. Turvallisuusasenteemme kulkee läpi organisaation ja pidämme lentoturvallisuutta toiminnan ehdottomana kulmakivenä.  

Lähetä hakemuksesi Niina Immoselle 14.11.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen niina.immonen@finnhems.fi.  

Liitäthän hakemukseesi CV:n (lentokokemuserittely ml. päällikkö-, NVIS-, yö-, monimoottori- ja mittarilennot sekä lennonopettajakokemus) ja kopiot lupakirjoista ja kelpuutuksista. 

Lisätietoja tehtävästä antavat Juha Ahtola puh. +358 400 111 123 ja Petteri Jokinen puh. +358 40 579 1799.